Z gotovostjo lahko trdimo, da smo specializirano, vodilno slovensko podjetje na področju izdelave, obnove in vzdrževanja športnih površin na sintetičnih podlagah. V osemnajstih letih našega delovanja smo na področju Slovenije ostale EU, Afrike, Azije od Angole prek Rusije do Kitajske naredili 500 igrišč

Zunanja igrišča izdelamo z različnimi materiali kot so akrilni premazi, umetne trave, tartanske podlage, in ostalih za šport primernih materialov. Poleg tega svetujemo našim kupcem optimalno rešitev tako iz vidika finančne investicije kot tudi iz strokovno športnega vidika. Igrišča v lastni režiji tudi izdelamo in zanje dajemo tudi odgovarjajočo garancijo.

Akrilni premazi

Sintetične podlage različnih sestav ( z gumo ali brez ) namenjene različnim športom in uporabnikom.

Omogočajo dobro gibanje in popolno odbijanje žog. Igrišč s tako podlago ni potrebno vzdrževati in so izredno odporna na vremenske razmere in obrabo.

Tartanska podlaga

Za športne površine kot so večnamenska, otroška igrišča ali atletske in tekaške steze uporabljamo material EPUFLOOR. Podlaga zagotavlja elastično športno površino saj se sestoji iz gumijasto zrnate podlage. Gibanje na tej podlagi je zaradi elastičnosti varnejše, zmanjšuje poškodbe, kar je pri padcih še posebej izrazito. Tako narejena podlaga predstavlja kakovost in univerzalnost, zaradi ugodne cene med različicami tovrstne podlage pa opravičuje investicijo.

Nudimo več različic in z veseljem vam svetujemo pri izbiri za vas najboljšo varianto.

Umetna trava

Nudimo umetna travo nove generacije ki je uporabna za izdelavo pomožnih igrišč tako v amaterskih kot tudi v profesionalnih nogometnih klubih.

V sodelovanju s športniki je nastala umetna trava visoke kakovosti ,ki je najboljša alternativa naravne trave v smislu videza in uporabnosti. Ravno tako jo krasi razmerje med ceno in kvaliteto. Na testu so lastnosti te trave pokazale izredno udobje pri uporabi ne glede na vremenske razmere. Posebna struktura omogoča zaščito pred UV žarčenjem.