Svetovanje za vaš projekt

Lahko trdimo, da smo specializirano, vodilno podjetje na področju proizvodnje, obnove in vzdrževanja športnih površin na umetnih podlagah. V 18 letih našega delovanja smo ustvarili 500 športnih igrišč v državah, kot so Slovenija, ostala Evropska unija, Afrika, Azija – od Angole preko Rusije do Kitajske.

Področja kjer smo eksperti

Katera športna področja pokrivamo?

#1 Notranja športna igrišča


Večnamenska igrišča

Možnosti je veliko. Za notranja večnameska igrišča povečini izbiramo športne večslojne sisteme iz umetnih mas, s katerimi lahko zaradi večplastne sestave in posledično možnosti prilagajanja, zagotovimo vse želje in zahteve naročnika. Zaradi pestrega izbora barv, tako podlage kot črt pa lahko dosežemo izredno vabljiv videz.

Industrijski podi


So izredno trpežni, večslojni sistemi, kateri niso zahtevni za vzdrževanje. Primerni so za razna parkirišča, povozne poti, sanitarije, kuhinje raznih obratov, industrije, šole, vrtce in še veliko več.

Za izbor najbolj primerne podlage je zelo koristen in priporočen predhodni posvet.

Primeri izvedenih projektov

#2 Zunanja športna igrišča


Atletske steze

Primernih sistemov za atletske steze je več. Primarno govorimo o podlagi poimenovani tartan,  katerega lahko ločimo na špric sisetm, ki je cenovno dostopnejši ter na sendvič sistem. V večini primerov so omenjene podlage sestavljene iz več plasti gumi granulotov ter PU mas. Taki sistemi so glede na potrebo kupca lahko vodopropusti ali vodonepropustni.

Igrišča z umetno travo


Umetna trava je primeren izbor športne podlage za mnoge športe. Z njeno različno višino, gostoto in polnilom, lahko zagotovimo idealen odboj žoge. Ne zahteva veliko vzdrževanja. Je zelo trpežna vodopropustna podlaga.

Igrišča z umetnimi masami

Danes je na tržišču tovrstnik sistemov, izredno širok spektem možnosti. Razlikujejo se po strukturi, namembnosti, debelini, trdoti in hitrosti. Enostavna možnost večbarvnih kombinacij pa popesti videz okolice.

Primeri izvedenih projektov

#3 Večnamenska igrišča


Večnamenska igrišča so zasnovana za širok spekter športnih aktivnosti, kot so nogomet, košarka, tenis, rokomet in mnogi drugi športi.

Z uporabo vrhunskih materialov, kot so odporne umetne mase in umetna trava, zagotavljamo trajnost in varnost igrišč za vse uporabnike. Naša večnamenska igrišča so idealna za šole, športne centre, parke in javne površine, saj omogočajo prilagodljivost za različne športne potrebe ter zagotavljajo visoko funkcionalnost in dolgotrajno uporabo v vseh vremenskih pogojih.

Primeri izvedenih projektov

#4 Varovalne podlage


Varovalne podlage so ključnega pomena pri otroških igriščih, predvsem pod raznimi igrali.

Zelo pomembno je vedeti kritično višino možnega padca in posledično izbrati primerno debelino varovalne podlage. Sestavljene so iz dveh slojev, spodnjega prilagodlivega sloja reciklirane gume ter zgornjega sloja barve EPDM gume.

Primeri izvedenih projektov